Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (3.65 secunde)
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Alexandra Mandache (400 m), 2. ... juniori 2:
La varsta de 9 ani, a fost trimis la scoala, la Liceul Nantes. Jules a studiat Latina, pe care a folosit-o in povestirea sa scurta, Le Mariage de Monsieur Anselme des Tilleuls (mijlocul anilor 1850).
2. ... Si liceul a fost acum 10 ani. 14. A plecat din casa parinteasca de chirpici si fara toate sipcile din gard, dar nu vrea sex oral, crezand ca baiatul ala bogat si cam fraier o va lua de nevasta pentru ochii ei frumosi.
A urmat apoi liceul din Ohrdruf, unde a studiat latina, greaca, literatura, istoria si muzica. In acelasi timp, a invatat, sub supravegherea tatalui sau, manuirea viorii.
Dupa ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator la sectia de Compozitie Jazz. In paralel, spiritul sau creativ neobosit l-a ghidat catre lumea fascinanta a filmului, compunand muzica pentru scurt si lung metraje realizate de regizori celebri.
"Aveam 17 ani, eram eleva la Liceul Pedagogic din Oradea si nu aveam o parere prea grozava despre mine. ... Acesta a pierdut de fiecare data in turul 2, multumindu-se cu un post de consilier local.
Am 2 baieti, 3 nepoti si 2 nurori. Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto", ne-a spus Vita Lepadatu.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
Asa ca ne-am astepta ca ziua in care ne serbam colegiul sa fie legata cumva de viata artistei, poate fericita zi de nastere (2 noiembrie), sau tragica zi a decesului (29 septembrie).
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
Termina liceul, dar considera ca nu are conditiile necesare pentru a urma Facultatea de Istorie, asa cum si-ar fi dorit.
Solista a terminat Liceul de Arta, cu specializare vioara, dar si Conservatorul la vioara si canto- jazz. In prezent, Miryam isi perfectioneaza tehnica vocala cu ajutorul doamnei terapeut Gabriela Dutescu.
The Code (pe numele lui Ionut Catana) este originar din Focsani, a studiat la liceul de muzica din Iasi.
A fost acceptat in Liceul National de Arte din Tirana, unde a studiat timp de 4 ani. Dupa liceu, Josef a decis sa-si dezvolte talentul la nivel universitar.
Duminica â€" 12.08.2018 incepand cu ora 9.30 au loc spectacole stradale pe traseul Orizont, liceul Agricol, 5 Calarasi, piata mare, si parcul mare. ... Slovacia - Ansamblul Rozmarija 2.
Constantin Valerica - seful formatiei, Marin Stroe, Constantin Marius, Constantin Lucian (care canta la acordeon si este elev la Liceul de Muzica Stefan Banulescu) si Ion Cocos.
Jimmy Stanescu s-a nascut la 9 august 1972 la Calarasi si a absolvit Liceul Mihai Eminescu si Scoala Populara de Arte din orasul natal la clasa maestrului Corneliu Ratcu.
Artisti plastici profesionisti, dar si absolventi ai fostei Scoli de Arte Populare din Calarasi care s-au afirmat in timp, elevi ai claselor de arta de la Liceul Pedagogic Stefan Banulescu, cati si alti tineri, impresioneaza prin diversitatea tratarii temei, a viziunilor lor artistice, cat si prin cromatica rafinata, toate placand ochiului, generand o oaza de bucurie si poezie.
De profesie, sunt pianist si profesor la Liceul de Muzica Dinu Lipatti", mai spune Lucian Velciu, care este implicat si in activitatile de la Muzeul de Arta si Arheologie.
Am 2 baieti, 3 nepoti si 2 nore. Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
google-analytics.com